Sirotin Šabac 
Tasteri
Frekventni regulatori
Tesys D kontaktori i oprema

Nakon slanja porudžbenice ili zahteva za projektnu cenu naš prodajni tim poslaće zvaničnu ponudu. Za poručenu robu iznad 10.000,00 RSD sa PDV-om šaljemo brzom poštom o našem trošku, ako je moguće.
Korpa - Nema proizvoda u korpi


Vaša korpa je prazna

Glavne kategorije brenda:

Morek EU proizvodi
 • Univerzalne kleme OTL

  Univerzalne kleme OTL dizajnirani su za bakarne i aluminijumske provodnike. Kleme su pogodne za sve vrste bakarnih ili aluminijumskih provodnika sa poprečnim presekom do 300 mm².

 • Distributivni blokovi OJL

  Distributivni blokovi OJL namenjeni su za distribuciju provodnika većeg poprečnog preseka na nekoliko manjih. Ovi blokovi dolaze u 6 standardnih dizajna sa nominalnim povezanim poprečnim presjecima od 70 mm², 120 mm² i 240 mm² AL/CU.

 • Distributivni blokovi Moblock

  Distributivni blokovi Moblock dostupni su u dvopolnim (do 35 mm2 i 125A) i četvoropolnim (do 50 mm2 i 160A) verzijama.

 • Izolovane fleksibilne trake Moflex

  Izolovane bakarne fleksibilne trake Moflex proizvode se od visoko fleksibilnih bakarnih traka. Izolovane su visokokvalitetnim mehaničkim, električnim i samogasivim PVC materijalom.

 • Gel spojnice i gelovi

  Gel spojevi serije Break pogodni su za garantovanje izolacije niskonaponskih glavnih i razvodnih, jednopolnih i višepolnih veza u rasponu od 0,6/1 kV.

 • Kablovske glave

  Nudimo širok asortiman kablovskih glava M- i PG-veličina, za čvrsto pričvršćivanje ulaznih i izlaznih kablova, zadržavajući IP68 zaštitni razred.

 • Proizvodi s odvijačem

  Odvijačevi i konektori s odvijačem koriste se za završavanje ili povezivanje aluminijumskih ili bakarnih provodnika u aplikacijama do 12 kV ili 36 kV.

 • Naša obećanja

  Proizvodi ponuđeni pod vlastitim brendom - to je naša garancija za ispunjavanje najviših standarda kvaliteta. Proizvodi brenda Morek su proizvodi vrhunskog kvaliteta. Na tome nikada ne pravimo kompromise.

 • 1.000+ proizvoda brenda Morek

  Najširi izbor kablovskih konektora - preko 1.000 proizvoda. Prilagođeni proizvodi i predmeti o kojima možda ne biste ni znali da ih tražite. Predmeti koji pomažu u štednji vremena, prostora i novca.

 • Garancija od 5 godina

  Uvereni smo u pouzdanost naših proizvoda, zbog čega nudimo garanciju od 5 godina na sve naše proizvode.

 • Sertifikati, deklaracije

  Osim kvaliteta, takođe je esencijalno da proizvodi budu sigurni i da ispunjavaju kriterijume postojećih propisa i standarda. U našem asortimanu pronaći ćete predmete za koje su izdati sertifikati od strane međunarodnih tela.sirotin.rs koristi kolačiće. Daljim korišćenjem veb adrese sirotin.rs saglasni ste sa korišćenjem kolačića na istoj adresi.

Essential SSL

Search icons created by Maxim Basinski Premium - Flaticon